Školski list

Školska brošura

 Školska afiša

    

COK JABLANICA

centar 1

Dobro došli na stranicu naše škole

Takmičenje za najbolje likovne radove učenika JU Srednja škola Jablanica

Dragi učenici,

U okviru projekta „Ekološka osviješćenost-temelj zaštite životne sredine“ pozivamo vas da dostavite likovne radove na temu „Jablanicu čuvamo za nas“, a koje organizuje Ekološko društvo EKO Neretva.

Tema konkursa“ Jablanicu čuvamo za nas“ prepuštena je učeničkoj kreativnosti i stvaralačkom utjecaju na podizanje ekološke svijesti i promovisanju zaštite životne sredine.

Rad treba biti originalan i samostalno rješenje učenika. Izbor likovnih tehnika i materijala je slobodan, a također i format.

Prispjele radove će pregledati žiri i odabrati tri najbolja rada. Radovi će biti izloženi u okviru izložbe posvećene ovom likovnom konkursu.

Radove donijeti u Upravu škole, a najkasnije do petka 22.5.2020.godine. Uz likovne radove potrebno je napisati simboličnu poruku koja kratko opisuje likovno djelo.

Svi zainteresovani učenici se mogu javiti profesoru Mujak Vedatu kako bi

dogovorili način rada i dobili sve neophodne informacije na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.